Att fota en valp

…….är lättare sagt än gjort. Men sent skall den tappre komma till insikt.

Jag startar min morgon med att köra till Malmö för att kidnappa en stycken Charlievalp och hans matte. Full av övermod bestämmer jag mig för att ta en annan väg väl inne i Malmö, en som går parallellt med den “vanliga”. Någonstans går det fel, väldigt fel. Ringer upp dottern som knappt kan hålla sig för skratt när jag berättar vad kör förbi för byggnader. Jag är tokfel Ler med tungan uteHon tipsar om GPS funktionen i mobilen och jag är 13 minuter från destinationen…..men om man ser det positivt så är jag åtminstone i rätt stad.

Målet med kidnappningen är att han ska få prova på att spåra. Bildbevis på det finns inte då undertecknad fungerade som slutapport utrustad med en godisfylld snusburk.

Han visar sig vara fin på att hitta tanter i spåret den gode Charliehunden och alla är nöjda, förutom Ruthunden som sitter i bilen och formligen ylar.

Dock blir det lite foto a`la naturelle…..när han blir kvar i bild vill säga.

_DSC9325_DSC9328_DSC9362

_DSC9340

_DSC9327

HUR söt får man lov att vara undrar jag bara!

Läs även andra bloggares åsikter om <a href=”http://bloggar.se/om/Dv%E4rgpinscher” rel=”tag”>Dvärgpinscher</a>, <a href=”http://bloggar.se/om/foto” rel=”tag”>foto</a>, <a href=”http://bloggar.se/om/sp%E5r” rel=”tag”>spår</a>, <a href=”http://bloggar.se/om/hund” rel=”tag”>hund</a>, <a href=”http://bloggar.se/om/hundvalp” rel=”tag”>hundvalp</a>

Annonser

Sjung ut!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s