Salig blandning

Jo så är det ju det där med hundträning och att få rutan till att fungera. Dels slänger man ut en liten blänkare på sin blogg, sen slänger man ut samma fråga i mail till träningsgänget och VIPS så vet man min själ inte hur man ska gå till väga överhuvudtaget 😛 Skämt åsido, det blir de facto väldigt bra för hon-den-där-bakom-skärmen. Bara att välja och vraka på de tips som känns mest ”oss” liksom alltså.
Gemensamt enas då träningskompisarna med undertecknad att 1 Lappfjanten bör vara med, so bring her out

Black Track`s Kanel


2. Under publikens jubel ska då lapphunden ta sig till någon av de tre utställda rutorna på planen när jag frågar henne ”Ser du någon ruta”…….Och det gör hon! Först lite försiktigt, men i takt med publikens unisona ”ohhhhhhhh” och ”aaahhhhhh” och ”braaaaaaa” som förövrigt skulle göra gospelkören i Lund (finns det ens en sådan där?) avundsjuka, så ökar också lappens hastighet och den lilla knorriga svansen går i riktningar som om det blåser full storm ute.
3. Min insats är några oktav högre men det står Lappen ut med för hon får ju korv i rutan.

Den lilla Ruthunden får också vara med och svänga på planen. ”Bha, sånt trams” tycks hon tänka och bjuder istället upp den stilige bordercollie hanen till dans, och jo minsann han tackar ja 😉 Jag tror att Ruthunden gillar breakdance bäst av allt

Breakdance med Ruthunden

och jag låter henne hållas tills jag börjar ana att det finns alkohol med i bilden

Fyllehund?????


Hörredu du! säger jag förmanande och pekar strängt med pekfingret

Va? Vem? JAG?!

Ruthunden kan inte tro sina öron, trots att hon viker det ena bakåt och det andra rakt ut, hon är full av harm över dessa grova anklagelser….
Nåja, hon får väl hållas då 😉 hon är ju så liten och det vet ju varenda småhundsägare (ja även storhundsägare vad det beträffar) att småhundar, de får minsann göra som de vill de! 😉

Inte nog med att det tränas hund, det tränas fotografering också minsann. Dagens skörd är jag väldigt nöjd med, om man får säga så om sina egna verk? Äsch, jag säger det ändå…..Smakprov? Varsågoda :

Flygande fläng, kom an musen så ska du få däng!

Läs även andra bloggares åsikter om

Annonser

8 thoughts on “Salig blandning

 1. Ljuvliga bilder…du tar jättebra kort!
  Härlig berättelse… om fyllehunden Rut 🙂 Och visst är det så att småhundar får ju faktiskt göra som dom vill 😉
  Och Kanel kommer att hitta Rutan!!
  Trevlig helg!
  Kram

  Gilla

 2. Jättefina bilder! Klart man få säga så själv – och framför allt säger JAG det, och jag har alltid rätt. Så det så.

  …för övrigt skulle jag behöva en sån där musdängande fyllehund – härommorgonen blev jag nästan omkullsprungen av en mus i min egen matsal. Efter musen kom Huliganen, men inte hade han en chans mot en sån liten snabb rackare. Tror Rut hade haft större effekt.

  Gilla

 3. Ja, det gick verkligen lysande. Och jag tror obetingat på det där att LEKA och skoja in moment som blivit lite för allvarliga. Grejen är bara att man själv sällan kommer på att LUST är nyckeln; det behövs ett gäng träningskompisar som står och blir glada.

  Gilla

 4. Härliga Bilder. Det är nästan så att man kan tro på att ni har vår där nere i skåne 😉
  Coyoterviden kan du som bor så bra odla var som i din trädgård, fast soligt helst. Vissa har det ju bra 😉 Den är som en stor silvrig gracil buske… silverförgad bambu typ…
  Du, min blogg blir nog lite hundigare när ja har hittat ”VALPEN”… Då är det du som får ge mig råd. Just nu är familjen lite sur på mig vad gällande det. -Skall vi behöva vänta ända till semestern menar du med att få den där hunden..? frågar dom. (mannen i mitt liv framför allt) Den som väntar på nå´t gott… den väntar ju alltid för länge. Påstår dom iaf 😉

  Ha en riktig go helg!

  Gilla

Sjung ut!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s