Jo-Jo

Se upp i trädet du bråkiga Duva, som bajsar i fontänen och gömmer dig i trädet!
För jag kan nämligen hoppa högt! Väääldigt högt!

Läs även andra bloggares åsikter om

Annonser

6 thoughts on “Jo-Jo

  • Kan meddela fru Hägglund att Rut HAR redan klättrat i just det trädet, när hon lekte tafatt med vår katt 🙄 Hon fick dock ett hjärnsläpp när jag kom ut i trädgården och ropade på henne. Då hörde jag hur det prasslade i trädkronan. Ner från ca 2 meters höjd kommer Ruthunden hoppandes……..Hon har sedan inte klättrat i just det trädet 😛 dock i andra.

   Gilla

 1. Du är go du – tack!!! Ja, det känns väldigt roligt och spännande. Jag behöver verkligen en kick för faktum är att året har varit lite motigt, i alla fall vad gäller hundträningen. Jag har försökt se det som mental träning, och om jag lyckats med det så innebär det förmodligen att jag fortsättningsvis kommer vara en guru på detta ämne ( he he…).

  Men livet är ju fullt av ups and downs och i bland tror jag man liksom bara får hålla ut och vänta in de där upsen. Och under tiden göra det bästa av situationen, även om det stundtals känns pestigt.

  Kram på dig och din goa fyrbeningar!

  Gilla

  • Du ÄR ju redan en guru på mental träning jue 🙂 Allt har en anledning sägs det, men klart att det inte känns så när man är mitt uppe i det 😦 Tyckte iaf det var skönt att läsa att Mick verkar ha svarat bra på Ronaxan, sen får du väl ha is imagen och träna lugnt som du har planerat. Kan se problematiken du tog upp i ett annat inlägg, hur ska man veta när det går att kräva mer VS är det för att han inte mår bra som han inte ger mer? (lite förkortat men jag tror du vet vilket inlägg jag hänvisar till).
   Tror det kommer att bli bra med Tarzan, och som någon skrev i din blogg : ”du får en hund att träna och hans matte får hem en hund som är bra tränad. A win-win situation kan man säga.” Sanna ord!

   Kram på dig och grabbarna 🙂

   Gilla

Sjung ut!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s