Prästen först

Hon är snygg. Hon luktar gott. Hon löper. Hon heter Kanel. Han heter Eros. ”Hörru bruttan”, sjunger Eros med smäktande röst, ”ska vi ta en svängom i snödrivan?” Jo men visst absolut kan vi göra det svarar Kanel och ställer sig så där lite lagom frestande. Precis när både jag och Eros tror att det är klappat och klart för små ulliga gulliga björnlikande valpar, skuttar hon iväg. ”Nä, jag har ångrat mig. Vi måste gifta oss först…….Eros viskar kärleksdrypande ord i örat, springer brevid, bjuder till lek, och t om lovar att visst kan de gifta sig! Och så dansar de en stund i snödrivan och åter igen börjar jag drömma om små söta bumbibjörnar. Håller tummarna för den berömda ”hängningen” när Kanel plötsligt säger :” Nä, vi får allt gå till prästen först hörredu!”
I kväll ska jag gå på bröllop, så det så!

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Annonser

16 thoughts on “Prästen först

  • Ja jag har snackat med henne om det hela! När jag sa ”Du vill väl ha små söta gulliga puppiesar” svarade hon bara ”I don`t give a shit” typ el nåt 🙄 Inte föränn han gjort en ärbar tik av henne iaf 😆

   Gilla

 1. På med nattlinnet och ut i snöstormen . Det funkar alltid när det ska paras. Sjuk ?Det är ett pris man får betala för lite kärlek!!

  Gilla

 2. Kanel – en dam med principer!

  …och sen så vill jag slippa se små räliga valpbilder i bloggen. Inte en enda liten vidrig pälsig ullig, gullig… nej jag menar JÄTTEFUL valp vill jag se. Annars svarar jag inte för följderna.

  Gilla

Sjung ut!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s