Inne på brottets bana.

I bland är det inte lätt att vara en Ruthund. Som när det kommer barn hit tex, å ena sidan vill Ruthunden inte ha med dem att göra, men å andra sidan finns det ju chans till att sno lite bollar, vara med på bandy el bara springa. Hon håller sig lite lätt i bakgrunden, så inte ”de där” snorvalparna får för sig att ta kontakt med henne. DEN biten vill hon sköta helst :mrgreen:
Men allra mest gillar hon när ungarna ska äta, då finns det möjligheter till att få en liten god bit vid bordet. Det vet ju varenda hund, att är man otillgänglig så blir människovalparna, ja inte bara valparna när jag tänker efter, himla glada när det smyger upp en liten Ruthund vid sidan av stolen och ser söt ut. I samma ögonblick som hon likt en barracuda smyger intill och sätter upp två tassar mot stolen, faller kidsen som furur. ”Naw så söt hon är! Oh titta Oskar hon kommer till mig!” osv osv…..De känner sig helt enkelt smickrade över att den ilskna lilla barnhataren verkar ha fattat tycke för just den ungen. Men VI vet ju att hon planerar skinna honom in på bara tallriken. Härom dagen utspelade sig dramat som sig bör, med enda skillnaden att självaste Överhäxan såg det! Överhäxan det är jag det. Smyg tittande från hallen slog jag till direkt när jag såg att Ruthunden tänkte lura av gossen en bit kött. ” Hörru Rutan Tutan, gå därifrån och lägg dig i korgen!”
Ungen vänder sig om och ser på mig, tittar på Oskar och utbrister förvånat och imponerat ” Hon lyder ju, Oskar!” Och då säger en mäkta stolt Oskar lugnt och säkert ”Det gör hon alltid!”
Skönt att någon tror det 😉
Läs även andra bloggares åsikter om ,

Annonser

6 thoughts on “Inne på brottets bana.

  1. Man får inte vara dum, då kan man förbli hungrig. Eller bollös.;-)

    Måste för övrigt kännas bra att ha en son som lever i en illusion. 😀

    Gilla

  2. Jodå..dom vet minsann var det går att snika till sig godbitar dom små liven!! Wilmer som är en aning större än Rutan lägger ju helt sonika upp både framtassar och huvud i knäet på den som ser snällas ut vid bordet….*ler*

    Gilla

Sjung ut!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s