Kreativa Ruthunden

På eftermiddagen fick Kanel och Rut varsin Pommys tuggstänger. Kanel äter sin ute och Rut går till attack I hundkorgen, el kanske är det tuggbenet som går till attack mot Rut? En sak är säker……de är lika långa iaf Ler med tungan ute 

DSC00958Kanel gör slut på sitt ben direkt el åtminstone med en gång. Jobbigare är det för Rut då som emellanåt nästan får uppnos I sina försök att få bästa greppet. En timme senare, fortfarande I början på benet blir den lilla hunden trött och vill hitta på något annat……som att vila tex. Hon kan ju inte vila I sin korg för där är ju benet, så vad gör en liten hund då?

DSC00959Jo, hon bäddar upp den bäddade sängen 😯 och ser fullständigt oskyldig ut när man lyfter på täcket för att avslöja den lilla syndaren DSC00961 Hon nästan låter som en Rumpnisse “ Varfor gör du på detta viset?” Och jag skulle vilja säga detsamma….varför gör hon på detta viset?

Annonser

5 thoughts on “Kreativa Ruthunden

  1. Varför? Jamen det är väl fullkomligt självklart! Hade DU velat dela bädd med ett tuggat ben, vavava? Nä, skulle inte tro det, du hade nog också knött ner dig i en skönt bäddad säng. Så den biten undrar jag inte alls över, däremot undrar jag ju om hon vågade lämna sitt ben kvar i korgen med en Kanel i huset, en Kanel som redan inmundigat ett ben och säkert kunde tänka sig ett till.

    Gilla

Sjung ut!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s