Idag leker livet

Vissa dagar bara känns allt så enkelt, det är en sådan dag idag 😀 Och när jag har en sådan dag, så går träningen bara så himla bra. Det tyckte Rut också, så hon passade på att belöna sig själv 😮 med hela korvpaketet.

Det verkar som att rutan, el boxen som jag döpt den till, börjar lossna igen *hoppas*. Det fria följet kändes underbart, apporten och kvarsittningen…ja allt funkade kanon. Vi lekte mkt och jag njöt riktigt av det också 😀 I går var vi på agillity träning. Då var det lite handling att snacka om. Det är jättesvårt, Rut vill gärna hålla sig vid min vä sida. När vi i slutet gjorde en bana men A hindret, tunnel, däcket, platten, bordet, hinder, långhoppet och tunnel igen så dönade Rut rakt in i sidan på platten 😕 Som det tjongade i plåten, men det bekom inte henne. Hon bara for in i den på rätt ställe direkt efter, medan kurskamraterna höll andan och ojjade sig över den stackars lilla hunden 😛 Vi har bestämt att vi i gruppen nog ska åka till Ystad den 25/5 och vara med på en träningstävling i hoppklass. Det ska bli skojsigt.
Kolla vilken fin bild jag fick tagit på skyn i går. Det är grannens flagga som är med på bilden <a
Kanel mår bra och är som hon brukar efter löp, lite halvseg så där.
I dag har sonen börjat på praktik, skoj men nervöst. Han var uppe på HÖG höjd, kände hur jag fick svindel under fötterna bara av att han berättade.

Annonser

12 thoughts on “Idag leker livet

 1. Varje gång jag går in på din blogg så ligger det bilder över halva texten så jag kan inte läsa hela inlägget. Visst är dom fina, men jag blir ju nyfiken på vad som står skrivet bakom 😉
  Rut är så söt så hälften vore nog. Vilken liten duktig donna du har!

  Gilla

  • Vad trist att bilderna regerar så fullt över texten…*funderar* Vill ju gärna ha bilder med i inläggen, men får kanske nöjja mig med en då 😉 för jag vill gärna ha text också såklart 😛 Visst är hon söt och duktig också…belönar sig själv när jag varit för snål 😆

   Gilla

 2. Vilken härlig leksakslåda som de finns korv i till Ruts stora förtjusning 😉
  Fina bilder på Rut in action!!
  Vad kul att de gick så bra 🙂
  Ha en fin helg!
  Kram

  Gilla

  • ja hon är initiativ rik den damen, det är en sak som är säker…och envis 😆 Det SKA gå tycks vara mottot 😉
   Man blir verkligen upplyft när träningen sitter som en smäck 😀

   Kram

   Gilla

 3. Ja visst är det underbart när det bara stämmer allt man gör 🙂 Funderade lite på det där med fast på vänster sida. I början fick jag sätta ett komando till Bex på högersidan för han skulle våga befinna sig där…..de är ju lite fast efter lydnaden på vänster sida. Jag döpte det till sida sedan övade jag mycket att springa stationer där han var på högersidan. Efter det tyckte han inte det var så konstigt att vara på min högra sidan nu har jag inget komando mer utan han följer min kropp. Fundera om det skulle kunna hjälpa kanske.

  Gilla

  • Jag tror du är inne på rätt spår där Cecilia. När vi är ute på promenad, så vill jag att Kanel och Rut ska gå i kanten innerst, oavsett vilken sida vi går på. Och då använder jag mig faktiskt av just gå i sidan. Ska prova på onsdag att överföra det till agillityn också.

   Gilla

  • 😆 Ja hon kan iaf mkt, hon verkar vara en naturbegåvning på det mesta. Det är bara tiden som inte räcker till att vidare utveckla alla talangerna 😉
   Kanel kommer nog att valpa kring nationaldagen….blå/gula finska lappvalpar blir det :mrgreen: Kring den 6/6 alltså *hoppas*

   Gilla

 4. Klart man ska belöna sig själv! Är man duktig så är man och då ska man inte lite buskablygt vänta på att någon ska observera detta faktum och snålt dela ut en LITEN korvbit. Heja Rut!

  Gilla

Sjung ut!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s