Kennelträff med sök


I dag var det kennel träff på Black Tracks. Det blev tyvärr en del återbud pga vädret, men vi klarade oss iaf även om det var knappt 😉 Svea m matte Linnea & husse Christoffer var nere från Stockholm (sanning med modifikation,de var i Osby över helgen), Marie med Myran & Pralin och så jag var också på plats. Vi startade nere på Renhållningsverket med att gå i galler trappor. Det gick bra för hundarna, alla vågade gå upp och ner. Sedan förflyttade vi oss till soptunnorna där kennelmatte Annika gömde sig i en. Sen fick hundarna i tur och ordning leta rätt på henne och det klarade de galant.
Efteråt fikade vi hemma hos Annika på kaffe,kladdkaka med vispgrädde och vetefläta. Det var nog den godaste fikan ever, kändes som antiklimax efter kylan 😆 Tack Annika, den köpte du bra 😛
Den 13 februari är det dax igen, hoppas ni som inte kunde komma idag kan komma då 😀
Innan träffen var jag och tränade med Rut inomhus…..det gick sådär. Verkade lite låg och osäker idag….Nya tag får vi ta sen, ev imorgon.
Samma dag,den 13 kommer Renate & Nos ner tillSkåne för att hämta en lillasyster till Nos. Gissa om de kommer på kaffe el inte!?! Jaaaaaaaa,det gör de Jag ska pyssla med tiderna så jag kan göra allt jag vill den dagen.
Ha det nu bäst everyhopa och njut av helgen. P.S det ska bli kallt i natt och termometern visar redan-14 grader, brrrrr D.S
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Annonser

6 thoughts on “Kennelträff med sök

    • Du bakar bäst 😆 Men hur lyckades du göra en så fin förpackning? 😉 måste tagit hela förmiddagen 😆
      Kul att du orkar hålla i såna här träffar Annika, mkt uppskattat 😀

      Gilla

Sjung ut!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s