Härlig vinterdag


Razmine och Eros och blickar framåt, det ska man ju göra och inte titta på vad som har varit 🙂 Det var en härlig promenad som Annika och jag gick tillsammans idag. Fast vi ville nästan vända redan i starten. Jätte högt med snö som vi fick pulsa igenom. Stannade en stund och tömde termobyxorna på snö och pustade ut.
Sen skuLle jag ställa in kameran påflera bilder/sekund och då blev fotona svart-vita 🙄 Tur att jag ändrade tillbaka innan jag tagit alltför många bilder. Fast Ruts foto blev tekniskt fel,med en Kanelsvans mitt för kameran, så gillar jag den ändå på något vis.
Efter rundan så hjälpte jag Johan att lägga om såret som han fått på armen,medan både jag och Annika efter svettades och pustade ut efter vår runda 😛 På kvällen var det sen träning i Dalby för Ruthunden & NakenKanel. Det var ett lyckat träningspass, där jag fick tränat det som inte funkar så bra just. Tror att jag kanske skriver mer om det i morgon, just nu så känns det nästan som någon hällt grus i ögonen så trött jag är.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Annonser

10 thoughts on “Härlig vinterdag

  • Nä vi kommer inte riktigt överrens faktiskt 😆 Har fuskat och haft den på auto, förutom när jag skulle ta flera bilder i följd igår. Det blev inte flera abilder i följd, men däremot svart/vita bilder…helt oplanerat 😛

   Kram

   Gilla

 1. Ja fy vad mycket snö det är nu. Tyvärr så blev det ingen promenad idag fast jag tror inte Nos brydde sig. Han var ute så gott som hela dagen pga att jag var tvungen att skotta gården. Det är härliga bilder du alltid får ihop, Rut passar med svart-vitt.
  Duktiga ni är som tränar. Skulle också vilja men eftersom dom saltar i det ridhuset vi har tillgängligt står jag över. Nos blev så torr om tassarna förra säsongen. Ni är så duktiga i allt ni gör.
  Kramizar

  Gilla

  • Det var en tuff runda, känner i dag en välbekant smärta i hälsenorna 😉 Vi försöker vara duktiga och ligga i,men jag känner mig inte så fit-for-fight än som jag brukar. Fast igår kväll på träningen kände jag igen mig själv igen. Man kan väl inte vara på topp jämnt?! 🙄
   Jag tycker ni är superduktiga med er träning. Då ska du vara kass i dag efter skottningen?

   Kram

   Gilla

  • Ni brukar ju ha snö om vintrarnaoch er snö har ju legat betydligt längre än vår, så jag kan förstå att du vill ha bort det. Men jag njuter i fulla drag av att vi äntligen kan åka skrisko,pulkorna kan användas och inga skitiga, grusiga tassar 😛
   Ha en skön helg!

   Kram

   Gilla

 2. Ja huuu vad snö det är. Känns verkligen i benen när man kommer in. Visst är det fint med snö..inget man e bortskämd med precis men ska jag vara ärlig så är jag ganska trött på det nu o vill ha vååååååår eller varför inte sommar.
  Gillar den svartvita bilden.
  Ha en härlig helg.

  Gilla

  • Jag känner mig inte alls trött på det faktiskt! Torrt och bra, hundarna drar inte in något skit i huset osv…Meeeen, jag fasar för den dagen då det ska tina bort 🙄 så mkt slask och lera det blir då! Och säkert kommer det att komma regn ovanpå snö, ja alltså jag är en positiv människa, ser liksom bekymmer innan de kommit 😉 Ha en skön helg!

   Kram

   Gilla

 3. Nog känns det i kroppen efter all skottning men det är bara att bita ihop och sätta fart (försöker i alla fall hihi). Och vi hade faktiskt tänkt att ta en kopp kaffe hos dig innan vi åker vidare till Halmstad, om det är ok? Den 13 februari alltså! Det enda jag skulle behöva är en adress så jag vet vart kaffet finns ”fniss”
  Mail to NateDobber@live.se
  Kram

  Gilla

  • Nä,är det sant *hoppar & jublar* Gud så skoj, nu är jag helt glad och uppspelt 😀 Självklart är det ok! Ska maila adressen det snabbaste du kan tänka dig 😉

   Kram

   Gilla

Sjung ut!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s