Fullt ös hela dagen

Började morgonen med att åka på handbollscup i Sjöbo. Oskars lag skulle möta Eslöv, LUGI och Ankarna i en åldersklass högre än de själva.Killarna förlorade men var segrare iaf, i kamratanda och gott humör 😀 Det är inte alltid det är vinsten som gläder trots allt.
Väl hemma så blev det lång promenad med hundarna. Vi möttes upp av Nina m Buster, Mikaela m Bless och Felicia med…..oss. 😛 Många som åkte skidor i spåret så det blev lite miljöträning förhundarna. Här i Skåne är inte skidor en allt för vanlig syn. Rut & Kanel gick jätte fint okopplade. Nästan hemma fick Rut köldkramp i ena baktassen. Det är andra gången det händer 😦 men det hjälper att lyfta upp henne en stund.
Buster & Bless var också duktiga, men jag känner att jag behöver inte jobba med mina hundar fullt så mkt längre och det är så skönt. Bara gå där och njuta och veta att hundarna är med iaf.
Rundan tog nog gott och väl två timmar. Efter lite middag så åkte vi till Vebröds skridskobana. Varje år, sen jag var liten flicka, har parkeringen på badet spolats och tjänstgjort som isbana. Så vi kunde åka trots att det blivit kväll för där är belysning runt hela banan 🙂

De är så fina tillsammans mina goa barn ❤ Det var premiär åkning för Oskar & hans kompis,men de klarade sig galant.Förmodligen kommer en del blåmärken imorgon berätta om hur det eg var med balansen 😆

Annonser

Sjung ut!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s