Busy week….

det har jag haft kan man lugnt säga. Vi har hunnit med en del, allt från simhallsbesök till budföring, handbollscup och 18 års firande och lucia uppvisning i skolan. Budföringen var en rolig historia, Kanel sprang hur fint som helst till den stationen jag stog som mottagare på, men att springa från mig var en helt annan femma. Hon verkade hur laddad som helst, sprang fem meter fram och vände igen för att bjuda upp till lek 😆
Handbollscupen var också rolig, det var minstingesn första riktiga match och han var verkligen duktig tillsamasn med sina lag kamrater. Det ena laget vi mötte var ena riktigt fula fiskar, slog till i brösten, kneps och hade fula trick för sig och de är 8 år gamla!!!!! Hallå, så ska man väl inte spela i den åldern?
Sen har vi idag rensat avloppet till kök och tvättstuga, det bidde minsann översvämning! Inte så kul, men nu är det iaf fritt blås i rören igen.

Så får det bli idag, för jag har så mkt att berätta men ingen ork för roman skrivning i dag…Lite snö har vi fått också by the way.

Annonser

Sjung ut!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s