Ge mig en anledning, så smäller det!

Jag fattar inte vart det är på väg med mänskligheten. I fredags, blev min dotter och hennes kompis kallade horor och andra mogna saker, utav en jämnårig kille, under skoltid. Då den här killen gärna springer och tar tjejerna på rumpan och andra ställen som buktar ut, så menade de på att då tände väl han på horor! Varpå killen ringer till sina kompisar, i grannstaden, och kallar dem till vår by. Nu heter det att flickorna har kallat killens flickvän för hora. Gänget, samtliga icke svenskar,tvingar flickorna under hot att ringa flickvännen och be om ursäkt för att de kallat henne för hora, trots att de inte gjort det. Min dotter kommer hem, uppskärrad och berättar för storebror, som är ett år äldre, vad som hänt. Storebror ringer upp kille nr 1 och säger att han vill snacka med honom, killen säger direkt att han inget gjort. Efter en stund blir SB uppringd av en tjej som meddelar att han kan komma ner till centrum och ”göra upp”.Till sist åker SB ner med lillasyrrans kille, de möts av samma gäng som bråkat med LS, samt några till, men inte killen som det startat med. LS pojkvän blir sparkad i magen två ggr av en kille i SBs paralell klass varpå de sticker hem igen. Väl hemma igen, blir SB uppringd av en kille som är 4 år äldre. SB får rådet att inte vara så käftig annars ska han få med honom att göra……..
Det här känns inte kul för mig att skriva, men samtliga är av utländsk härkomst och kallar samman halva släkten vid konfrontationer. Det har varit flera incidenter med några av pojkarna och bla har man hämnats på rektorn genom att förstöra saker på hans tomt. Vad ska det bli av de gängen, som startar med såna här ”maffia” fasoner redan i åk 8 & 9? Folk vågar nu inte vittna om händelser där gängen är inblandade för de är rädda för reprisalier……Och det för ett gäng små skitar rent ut sagt. Sånt här ska inte få fäste, men vad ska man göra?! Rubriken i inlägget syftar till att de här ungdomarna letar efter anledningar till att få stråla samman och banka skiten ur folk!

Annonser

2 thoughts on “Ge mig en anledning, så smäller det!

  1. Usch, vad ruskigt! Förstår att det känns otryggt. Det blir sådana konsekvenser. Ska man inte tordas säga till när någon behandlar en som man inte vill! Vad ger det för signaler! Här har vi inte haft så jättestora problem men de finns naturligtvis överallt. Hoppas det ordnar sig till det bästa för dina ungdomar!

    Gilla

Sjung ut!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s