Hund släpades efter bil!

”Jakthund släpades två mil Vittnen försökte stoppa bilen När jakten var över hade en av jägarna i jaktlaget glömt bort att han kopplat sin hund i bilens dragkrok. Hunden släpades efter bilen i över två mil. Ett vittne som förgäves försökte stoppa bilen beskriver för Länstidningen synen som fasansfull. När jägaren till slut insåg vad som hänt och stannade bilen var hunden död. Nu hoppas resten av jaktlaget att jägaren har mod nog att anmäla sig själv till polisen. Kriminalinspektör Andrew Sörensson vid Östersundpolisen säger att han blir lika bestört varje gång han hör talas om att någon har glömt att de bundit sin hund i bilen. – Brottet är djurplågeri och otillbörligt lidande, säger han. Jag kan inte nog påpeka att man aldrig någonsin får binda ett djur vid bilen. Sätt fast kopplet i ett träd, buske eller någon sten, men aldrig i dragkroken, säger han.”

Ja så här står det i Aftonbladet! Så fruktansvärt 😦 .Jag tycker det har hnt så många ggr nu så folk skulle lära sig att ALDRIG sätta kopplet på drag kroken…..

Stackars hund och faktiskt synd om ägaren oxå, men man ska ju inte sätta kopplet där.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Annonser

3 thoughts on “Hund släpades efter bil!

  1. Hoppas innerligt att kollegorna anmäler honom om han inte själv gör det. Att man inte fattar att något hänt när folk försöker stoppa ens bil…
    Kommer du ihåg hon som hade en häst halvvägs ur transporten men inte märkte något…? Allt går mycket lättare när man koplar på utväxten på halsen..
    Kram

    Gilla

Sjung ut!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s